TIPS & TRIX  

Redigera foto digitalt

Kan man köpa lagerbolag för fotokonst?

Ja, visst kan man köpa lagerbolag för att driva ett företag som sysslar med fotokonst! Lagerbolagen är ett bra val för den som vill komma igång snabbt med sin verksamhet och som inte har lust att själv sköta registreringen. Om det är så att man behöver få ett färdigt ab redo så snart som möjligt så kan detta vara ett bra alternativ. Med god planering så kanske man väljer att själv registrera bolaget då man inser att verksamheten kräver aktiebolagsform, men även i detta läge så kan det finnas fördelar med lagerbolaget.

 

Vad är ett lagerbolag?

När man talar om lagerbolag så menar man ett aktiebolag som är vilande och som redan är registrerat med Bolagsverket. Det här bolaget kommer inte att ha en viss beskrivning eller riktning. Det är också därför som man kan använda det för vad som helst, som till exempel fotokonst. Det här bolaget har inte tidigare haft någon verksamhet vilket är bra. Då behöver man inte fundera på eventuellt rykte eller att potentiella kunder skulle associera företaget med någon annan verksamhet.

 

Komma igång snabbt med affärerna

Det är just det där med snabbhet som gör att många väljer att köpa lagerbolag. Betänk att du samma dag som du köper lagerbolaget kan ställa ut kvitton. Verksamheten kan rulla på precis som planerat. Tänk dock på att du alltid ska köpa aktiebolag från en seriös bolagsservice som gör allting på ett lagligt sätt. Man får förstås betala lite mer för detta än om man hade registrerat företaget själv. Men det kan det ju vara värt då man får mer tid över för själva verksamheten.

Gratis foto

Här hittar du gratis bilder som du får använda helt fritt när som helst, var som helst och hur ofta du vill.Här finns Gratis foto »

Gratis foto, ordspråk och citat

 

Gratis bilder och foto på affisch.se »