GRATIS FOTO  

Fotoklubbar, fotogalleri och fototidningar

Fotoklubbar


Att vara med i en fotoklubb är både roligt och givande. Där delar alla med sig av sitt intresse och sporrar varandra till utveckling. Som medlem i en aktiv fotoklubb blir man insatt i vad som händer i branschen. Det är även en styrka i att vara flera. Klubben kan hyra föreläsare eller modeller och produktleverantörer kan komma och visa upp det senaste på marknaden. Fotoklubbar i Sverige

 

 

Fotogalleri


Fotoklubbar är ofta duktiga på att anordna utställningar och gallerier. För visst vill man visa upp sina bilder för fler än släkt och vänner! Digitala bilder är också konstverk!

 

Starta ny fotoklubb eller avveckla en gammal

Att starta en fotoklubb kan vara enkelt. Att avveckla en gammal fotoklubb kan vara lite mer pyssel. Speciellt om klubben drivits som ett aktiebolag. Världen efter Internet ser så otroligt annorlunda ut och trots att en verksamhet avslutas så lever den kvar på nätet i form av information och bilder. Det kan ju vara mycket praktiskt att få hjälp med att likvidera aktiebolag av en tjänst som CBS eftersom man på detta vis vet att verksamheten avslutas på ett lagligt sätt och att man slipper obehagliga överraskningar som skatt som inte betalas in som den ska. Men online så finns det fortfarande en hel del information om företaget som nu har gått i graven och här krävs det ett värdigt avslut.


Likvidera aktiebolag i all hemlighet

Om det nu är så att man har bestämt sig för att inte tala om för folk att fotoklubben snart kommer att likvideras så kanske man inte har lust att flagga om detta på Facebook eller twittra om saken. Men man kan ändå ha en plan för att så snart som möjligt tala om att företaget är stängt. Det krävs ju inte så mycket mer än ett utlåtande på en Facebook sida om varför hemsidan har lagts ner och varför ingen svarar i telefon för att de som söker informationen ska förstå.


Bli av med bilder

Har man egna hemsidor och sociala kanaler online så är det inte så svårt att rensa. Man kan ju stänga ner företagets hemsida och se till att all information försvinner. Men det är viktigt att veta att bilder som finns i Googles sökresultat kan ligga på andra hemsidor som har kopierat informationen. För att rensa bort den här typen av bilder så måste man kontakta de som har publicerat och det kan bli knepigt.

Många gånger så får man inse att en del information alltid kommer att ligga kvar på nätet och det bästa man kan göra är att se till att man själv står för ett bra avslut där man tar farväl och ser till att det ändå finns korrekt information på något ställe.


Rekommendera andra

När man ändå tar tid till att publicera information om att man har valt att likvidera aktiebolag och verksamheten upphör så kan man ju faktiskt göra gamla kunder en tjänst och rekommendera ett annat företag som tillhandahåller samma typ av produkter eller tjänster. Det här är något som kommer att uppskattas och som bidrar till att folk fortsatt tänker gott om den verksamhet som man själv en gång drev.

Då man ska sälja aktiebolag för att avveckla det så kan man givetvis fråga om råd omkring ett fint avslut online men det är inte säkert att man kommer att få hjälp med detta som en del av avvecklingstjänsten. Även om man inte tar sig tid till att rensa information på nätet så ska man veta att den tids nog faller i glömska då det kommer så mycket nytt som tar första plats och som gör att ingen riskerar få fel information.

 

Gratis foto

Fototidningar


Det finns mängder av fototidningar som testar kameror, men tack och lov även sådana som lägger mer vikt vid bilden än tekniken. Och glöm för allt i världen inte bort de utländska tidningarna. Bilderna är vackra där också.

 

Gratis bilder och foto på affisch.se »

Passepartout online »